Roel Noga was meer dan 20 jaar werkzaam in het HBO, MBO en voortgezet onderwijs. Vervolgens was hij werkzaam als examen- en certificeringsdeskundige bij een onderwijsadviesbureau.
Vanuit die functie was hij projectleider validering examens beroepsonderwijs waarbij hij samenwerkte met de onderwijsinspectie rondom het borgen van de kwaliteit van de examenprocessen.
Ook nu nog verricht hij advieswerkzaamheden voor de Inspectie van het Onderwijs.
Hij heeft een grote expertise opgebouwd op het gebied van kwaliteitsmanagement, waaronder het begeleiden van organisaties en bedrijven naar een kwaliteitscertificering (ISO). Hij had als kwaliteitsadviseur bij het Ministerie van Justitie o.a. zitting in de ontwikkelgroep voor het HKZ-kwaliteitsnormenschema ten behoeve van de Justitiële Jeugdzorg. Momenteel is hij adviseur op het gebied van het certificeren van vakbekwaamheid en is projectleider van de ontwikkeling en implementatie van de In-Made Praktijkschool voor de Dienst Justitiële Inrichtingen.

Aard Vogels zit sinds 1986 in het vakgebied “Mens en Werk”. Eerst als recruiter en daarna als rayonmanager was hij verantwoordelijk voor de werving, selectie en plaatsing van personeel in diverse branches, acquisitie naar passende functies en het onderhouden van zakenrelaties.

Als mobiliteits- loopbaanadviseur heeft hij gewerkt voor grote en kleinere reorganiserende bedrijven en instellingen. De focus lag hierbij op het trainen en coachen van medewerkers in loopbaanadvies- en outplacementtrajecten en het begeleiden naar werk voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Momenteel houdt hij zich als zelfstandig coach en loopbaanadviseur bezig met het individueel begeleiden van mensen met loopbaanvraagstukken. Hij is pragmatisch, direct en heeft oog voor detail. Niet bang om te confronteren, gericht op contact en diepgang. Gecombineerd met een gezonde dosis humor.

Door leeftijd en levenservaring ook een goede gesprekspartner voor oudere kandidaten.