Logo andere start zonder rode achtergrond

Leren in de praktijk

Logo andere start zonder rode achtergrond

Een andere route naar een MBO diploma

Wij geloven sterk in het leren in de praktijk.

Flexibel

Flexibele onderwijstrajecten voor de welzijn- en gezondheidssector:

Opleiding MBO-4 DOKTERSASSISTENT

Effectieve leerroutes

Leertrajecten in samenwerking met de branche

 

Over Anderestart-MBO

AndereStart biedt de mogelijkheid om op een andere manier een start te maken en een MBO diploma te halen. Dit gebeurt door het aanbieden van flexibele, op maat gemaakte leerroutes, waarbij het leren in de praktijk voorop staat.

De doelgroepen waarmee AndereStart-MBO over het algemeen, maar niet per definitie, te maken heeft zijn mensen met afstand tot het reguliere onderwijs, zij-instromers of mensen die vanuit een andere branche verwante competenties hebben opgebouwd. We verwachten dat de kandidaat al een zekere bagage meebrengt alvorens met de opleiding te starten. De achtergrondbagage kan ook praktijkervaring zijn.
Wij geloven sterk in het leren in de praktijk. Je kunt een “papiertje” halen, zonder dat je regelmatig in de schoolbanken zit. Het praktijkleren in combinatie met gerichte theoretische ondersteuning is ons handelsmerk.

AndereStart- MBO biedt flexibele onderwijstrajecten aan voor de welzijn- en gezondheidssector:

MBO-4 DOKTERSASSISTENT

AndereStart biedt praktische leerroutes aan voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt op MBO niveau 1 en 2.

praktische ervaring is goud waard

Waarom heten wij AndereStart?

De term AndereStart verwijst enerzijds naar deze andere manier van leren waarmee je op een andere manier een start kunt maken en anderzijds naar flexibele leertrajecten waarbij je op een andere dan de traditionele manier in een aangepast traject je diploma kunt behalen.

Meer weten of inschrijven?

Wil je je inschrijven voor de opleiding doktersassistent(e) of misschien eerst de basisopleiding of heb je een vraag? Bel of mail ons dan even of vul het contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Nadat we je vragen hebben beantwoord, kun je je definitief inschrijven. Een inschrijving via dit formulier verplicht je dus tot niets.